Nyheter

Lokal behandling med laser är mycket effektivt på en inflammatorisk process som tex hälsene-inflammation, tennisarmbåge, hälsporre, muskelinflammationer, artroser, muskelbristningar mm. Även vid svårläkta sår påskyndas läkningsprocessen när man behandlar med terapeutisk laser.

Nu finns det 3 behandlingar under tre veckor för 3 personer till reducerat pris! Ordinarie pris 750 kr för 60 min, nu 500 kr.
Först till kvarn!
Ring för tidsbokning 0706966207
...

Stressad, förkyld, frusen, smärta?
Skapa din inre frid genom att ta hand om dig själv. Akupunktur, koppar och moxa kan vara dina verktyg på vägen! 💕
Tider finns kvar i veckan, boka på Flowertower@bokadirekt.se
Eller ring 0706966207
...

Yoga i höst!
Det har kommit önskemål om att Flowertower startar upp en yoga kurs i höst.
Frågan är vilken tid som kan passa?

Ashtanga yoga är en form av yoga som är mer yang, fysisk, än yin yoga. Mycket fokus läggs också på andningstekniken för känslan av Flow och underlätta rörelser och din känsla av att vara här och nu på mattan.

Lördag eller söndag FM el EM? Svara i inlägget eller Pm.a ditt intresse till mig.
Vi tänker vara i gamla skolan på Hyttgården i Töre. Det blir en hel kurs man anmäler sig till och, alltså inte Drop in.

Yogan stärker muskler och senor och gör dig smidigare och tillsammans med rörelsen/arbetet och andningstekniken får du en bättre kondition. Din koncentration och fokus förbättras och du får en känsla av värme och välbefinnande.
Ashtanga Yogan är en traditionell teknik som du lär dig eftersom, repeterande så att du får med dig ett verktyg hem, instruerande träffar så att du hittar din position att utvecklas och arbeta ifrån. Fördelen är just den att du kan hitta precis samma Flow hemma som i grupp när du yogar.
Det är en härlig känsla att få vara i flowet och jobba med sig själv, ingen dag den andra lik och alltid nya utmaningar för den som vill eller att bara vara i det som redan är.
Välkomna!
...

Lunchpaus i solen! Jag klagar inte 💕🌞 ...

🌼Välkomna gamla som nya kunderl🌼
Har du besvär med smärtor i huvud, rygg eller knän, hormonella bäsvär, allergi eller astma, stressrelaterade symtom som spända ömma muskler, magproblem, depression eller ångest då kan akupunktur vara något för dig!
Välkommen aat höra av dig så får du veta mer om hur en behandling går till!.
Uppdatering av tjänster och priser är att vänta och ni som har bokat eller bokar fram till fredag 12.00 får behandling till nuvarande pris!
Vill ni passa på att köpa klippkort skicka meddelande senast utsatt tid så löser vi det.
Längtar, 😍det är roligt att ta tiden för annat viktigt i företaget men att jobba med er är det bästa💕🥰
...

🌼Välkomna gamla som nya kunderl🌼
Har du besvär med smärtor i huvud, rygg eller knän, hormonella bäsvär, allergi eller astma, stressrelaterade symtom som spända ömma muskler, magproblem, depression eller ångest då kan akupunktur vara något för dig!
Välkommen aat höra av dig så får du veta mer om hur en behandling går till!.
Uppdatering av tjänster och priser är att vänta och ni som har bokat eller bokar fram till fredag 12.00 får behandling till nuvarande pris!
Vill ni passa på att köpa klippkort skicka meddelande senast utsatt tid så löser vi det.
Längtar, 😍det är roligt att ta tiden för annat viktigt i företaget men att jobba med er är det bästa💕🥰
...

Falköping tur och retur fredag-söndag!😳 Ibland undrar jag om jag är galen. Men det blir roligt att träffa kollegorna i akupunkturförbundets styrelse.
Det är ett viktigt arbete då det är förbundet och medlemmarna tillsammans som hjälps åt att garantera kompetens, kvalitet och säkerhet, så ni ska känna er trygga när ni går till en av oss 💕
...

Det heter att man ska vila i processen och så är det.🤔😄
Även i processen finns ett flöde av yin och yang.
Jag känner hur det pendlar fram och åter från den ruvande/funderande, planerande och bearbetande till igångsättandet, skapande kreativa och till slut färdigställandet och effekten med resultat i målgång. Det följer femelementens cykel, men den är inte statisk, ibland får man backa och göra om, ibland kan det gå fort och helst är det balans. 💕
...

Till alla evever, föräldrar och skolpersonal. 💕 Ett inlägg från Freja Kalix kommun.

Jag har själv ena foten i skolan som idrottslärare och är själv förälder. Vi får aldrig sluta vara uppmärksamma utan bry dig om, reagera och agera för någon som behöver i stort som smått! Ett leende betyder så mycket! 💖
https://www.instagram.com/p/CSr-hiNKNiQ/?utm_medium=copy_link
...

Har du några brännande frågor?
Du har hört talas om kinesisk medicin och börjat lära dig ett och annat om yin och yang, de universella krafterna!
Du tycker att det är spännande och vill veta mer?
Fyll då i den här enkäten och hjälp mig att få svar på vad du vill lära dig mer om 🙏🤗Det tar högst 2 minuter! https://sv.surveymonkey.com/r/YRFB7PD
Kopiera och klistra in länken i webbläsarfönstret om den inte är klickbar.

Har du några brännande frågor och söker svar på hur du kan optimera din hälsa, göra livsstilförändringar och få tips på vad du praktiskt kan göra för att balansera dig själv på olika sätt osv.
Är du nyfiken på att försöka förstå dina val blir påverkade av hur naturens cykler och livets cykler roterar genom dygnet, året och livet, hur det påverkar dig emotionellt och fysiskt.
Vill du kanske förkovra dig ännu mer om örter och hur du kan använda dem till matlagning och medicin, få ett bredare användningsområde?

Kinesisk medicin är en uråldrig medicin som bygger på en fantastisk livsfilosofi i samverkan med naturen. Terapierna, akupunktur, moxa, koppmassage, örter(terapier jag erbjuder) tuina massage, qi Gong, tai chi är alla utformade, utforskade och finlirat med genom minst 3000 år.
AND STILL GOING STRONG!!!💪
Är inte det fantastiskt! Det säger väl något?
...

Är det svårt att hitta tider?🤔
Flowertower tar inga behandlingar förrän 30/8 igen för att arbeta med andra delar i företaget.
Ni vet att cirkulation är viktigt och även i ett företag behöver man bryta stagnation, ni vet, då man börjar gå på i samma spår och det känns som att ny input, idéer och utbildning kan vara det som för in ny energi och det börjar rulla på igen!
Precis det ni kommer till mig för att få för att få, cirkulation i kropp och knopp och tips och idéer för vad du kan göra själv 🤗💞

Är du nyfiken på hur kinesisk medicin och filosofi kan hjälpa dig? Vill du hitta nya sätt att tänka och agera för din hälsa? Eftersom jag tycker det är så kul att utbilda och brinner 🔥 för utbildning och är pedagog (med många års erfarenhet) kommer jag att fortsätta, ett tag till, att utbilda ungdomar i idrott och hälsa på halvtid. I andra halvan är det också dags att gifta ihop mina kompetenser som pedagog och terapeut och föra ut budskapet om vad kinesisk medicin kan göra och vad du kan göra för att bli en mer gladare, mer följsam och energi fylld människa 💖

Skicka ett pm om det är ngt särskilt du skulle vilja lära dig eller tipsa om! Eller skriv en kommentar till detta inlägg.
🙏

#flowertower
#akupunktur
#kinesiskmedicin
#koppmassage
#koppning
#örtmedicin
#örter
#moxa
#moxibustion
#akupressur
#Svenskaakupunkturforbundet
#akupunkturforbundet
...

Morgonen bjöd på magiskt glitter och det blåste, så vi flyttade in i gamla skolan vilket gick hur bra som helst! En mysig liten lokal för att utöva yoga i.

Känner ni att luften blivit friskare och att sommarhettan släppt? Yang är nu i avtagande efter att verkligen toppat sommaren med värme i år. Men nu vänder det och vi går mot yin tiden och har kommit till sensommaren. Ljuset stannar inte uppe lika länge, det är svalare och friskare i luften och kanske du börjat känna tilltagande fukten i luften?
Vi kallar tiden för rötmånad och vi behöver skörda det som mognat.
Sensommaren hör till jordelementet där organen mage/mjälte står för näringstilkförsel och ämnesomsättning.
Har du en obalans kan mjälten energi vara störd och producera överskott av fukt som kan märkas i din ämnesomsättning och kanske speciellt under sensommaren. Obalansen kan visa sig som svullnader eller slem, ont i armar och ben eller känna sig dimmig i huvudet och tung i kroppen.
Nu är det viktigt att äta näringsrik mat lagad från grunden och gärna de frukter och grönsaker som är naturliga för oss och vår årstid.
Har du en obalans är kålrot, palsternacka, sparris, svamp, päron, ingefära, vitlök och grönt te förslag på mat och kryddor som kan motverka fukt.
Att göra saker som kan få igång vätskor, rör på dig, lymfmassage eller annan massage och akupunktur förstås kan hjälpa dig att till fritt flöde med rörlighet, lätthet och klara tankar och känslor 💕
...

Tisdag moooorgon! 💕 Hoppas morgonen i morgon bjuder på lika gyllene strålar med värme som sist! 💞
Välkomna! 🌞
...

Efter en behandling med akupunktur! ☺️ ...

🌞I morgon bittida nya möjligheter!🌞
Välkommen till sommarens yang inspirerande yoga morgon med frukost efteråt för den som vill, en kulinarisk upplevelse skapad av Amanda, Hyttgården egen bagerska! 💕
...

💥Passa på💥 i veckan att boka en tid innan jag tar månadskedigt från behandlingar och skola för att jobba med företagsutveckling.
Jag har generöst lagt ut tider mån-ons. Boka på Flowertower.bokadirekt.se eller slå en signal på 0706966207. Ring i morgon FM, jag är ju ledig ngn timme till 🌞😘 Trevlig söndag 💕
...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for msflowertower is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Köpmanvägen 18, 952 43 TÖRE

070-696 62 07